Touchscreen - Doordat de bediening van de Caterer werkt middels een touchscreen, is het zeer eenvoudig om het gewenste product uit de automaat te halen en dit alles binnen 15 seconden! De stappen die verricht moeten worden zijn:

1. Productsoort kiezen (soepen, maaltijden, snacks, zuiveldrank, salades enz.)
2. Product kiezen
3. Betalen
4. Product uitnemen

Een ander voordeel van het touchscreen is dat er bij ieder product een afbeelding wordt weergegeven, zodat men weet wat er gekocht wordt. Door de interactieve communicatie van de Caterer kunt u uw gasten of medewerkers optimaal informeren over het aanbod . Met deze informatie kunt u ook eetgewoontes sturen, bijvoorbeeld wanneer u graag gezond eet- en drinkgedrag wilt stimuleren.

Magnetrons -  Met de bijhorende magnetrons kunnen snacks en maaltijden worden opgewarmd. Deze producten hebben een magnetroncode die zijn terug te vinden op de magnetron. En toets en het product wordt automatisch verwarmd tot de juiste temperatuur. Erg eenvoudig! U kunt zelf bepalen hoeveel magnetrons er bij uw Caterer worden geplaatst.

Monitoring op afstand Door onze unieke software is het mogelijk om op afstand verkooprapportages, informatie voor het uitvoeren van bestellingen en dervingsrapportages van de voor HACCP vereiste temperatuurlogging van de automaat, te verkrijgen en te beheren. Dit kunt u zelf verzorgen vanaf uw eigen desktop, maar dit kan ook aan ons worden uitbesteed. Door deze software is het tevens mogelijk eventuele storingen direct op afstand op te lossen door onze servicedienst. Wij staan voor u paraat!

Automatisch afprijzen Monitoring van houdbaarheidsdata gebeurt volautomatisch door de Caterer. Voordat deze datum wordt bereikt kan de verkoopprijs op een aantal momenten worden gereduceerd of het product uit het assortiment worden genomen. Er kan geen product uitgegeven worden waarvan de houdbaarheidsdatum is overschreden.

Uitgebreide betalingsmogelijkheden Om het makkelijk te maken, kan er bij de Caterer betaald worden met contant geld, chipknip, bankpas, creditcard of een bedrijfspas. Hiermee is de mogelijkheid tot kopen optimaal!