De Caterer brengt in vergelijking met andere cateringvoorzieningen enkele belangrijke voordelen met zich mee. Om u hier een duidelijke indruk van te geven, vindt u hier een overzicht:

Besparing De Caterer is een cateringautomaat zonder tussenkomst van personeel. Altijd beschikbaar met snelle uitgifte. U kunt minimaal 40% besparen op uw huidige bemande cateringvoorziening!

Productiviteit - Medewerkers hoeven niet de deur uit om op zoek te gaan naar eten. Dat scheelt tijd. Mensen die geen honger hebben, blijven langer aan het werk. Ze voelen zich prettiger en dat is goed voor de productiviteit.

Stimuleren eetgewoontes - Door de interactieve communicatie van de Caterer kunt u uw gasten of medewerkers optimaal informeren over het aanbod . Met deze informatie kunt u ook eetgewoontes sturen, bijvoorbeeld wanneer u graag gezond eet- en drinkgedrag wilt stimuleren.

24 / 7 De Caterer is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Een ideale oplossing voor bedrijven die werken in ploegendiensten.

Narrow Casting Door het multifunctionele touchscreen, bent u in de gelegenheid dit medium als informatiepunt binnen uw bedrijf te gebruiken. Dit hoeft niet alleen over de verkrijgbare producten te gaan, maar kunnen ook algemene mededelingen van het bedrijf zijn.

Monitoring Door het op afstand te beheren en te besturen monitoringsysteem heeft u eenvoudig alle gegevens en informatie over de Caterer en haar producten bij de hand. U kunt hiermee o.a. direct bestellen wat is afgenomen en tevens kunnen wij op afstand storingen herkennen en in de meeste gevallen direct verhelpen.

THT-Beheer De Caterer houdt zelf bij wanneer een product de houdbaarheidsdatum nadert en prijst deze producten automatisch af. Is de houdbaarheidsdatum verstreken dan wordt het product niet meer uitgegeven.

Passende uitstraling Meal Company past de Caterer qua uiterlijk helemaal aan de looks van haar omgeving aan. Dit kan bijvoorbeeld een zakelijke, gezonde, frisse of hippe uitstraling geven aan het interieur.

Grote capaciteit In de 48 verschillende sluizen kunnen even zoveel verschillende producten worden geplaatst. In totaal is er ruimte voor 400-600 producten. Een unieke hoeveelheid!

Breed assortiment Doordat de Caterer werkt met sluizen is het mogelijk een breed assortiment van zeer uiteenlopende producten aan te bieden. Yoghurt, sandwiches, hamburgers, maaltijden, dranken, fruit, salades en soepen; echt alles kan! Tevens is er keuze uit producten van halal tot vegetarisch en van caloriearm tot energierijk.