Meal Company on the road

Meal Company rijdt in herkenbare wagens Nederland door, voor de installatie en het onderhoud van de Caterer. Komt u een van onze wagens tegen, stuur ons een foto en we sturen u graag een attentie.

 

Meal Company verzorgt lezing Kennisdagen Facilitair

Tijdens de Kennisdagen Facilitair en Gebouwbeheer in Den Bosch, heeft Meal Company de lezing: 'Catering, voor iedereen bereikbaar' verzorgt. Dinsdag waren er een aantal beleidsmedewerkers van zorginstellingen aanwezig, vrijdag was er belangstelling tijdens de BedrijfFacilitair van beleidsmakers van middelgrote bedrijven en groter bedrijven waaronder. Ordina, TNT en Cofely. Voor informatie over de oplossingen ven Meal Company en de presentatie: info@mealcompany.com.

 

Samenwerking Maas International

Maas International promoot de high tech foodsolutions van Meal Company naar zijn klanten en relaties.

Meal Company werkt samen met cateraars en operators voor de inzet van de Caterer bij hun klanten. Meal Company levert de Caterer, de partner verzorgt de ingredienten en operating. De klant kan dit ook zelf in eigen beheer uitvoeren.

Maas promoot high tech foodsolutions van Meal Company

 

UMC Utrecht kiest voor Mini-Caterer van Meal Company

Mini-Caterer brengt onbemande catering naar kleine locaties

Meal Company kondigt de beschikbaarheid aan van de Mini-Caterer, een unieke oplossing voor onder meer kleine locaties, scholen en ziekenhuizen, om 24/7 een goed cateringassortiment beschikbaar te hebben.

Gelijk met de aankondiging van dit nieuwe product, maakt UMC Utrecht bekend als eerste de Mini-Caterer in gebruik te gaan nemen voor een gevarieerd voedingsaanbod voor haar medewerkers op de Intensive Care.

Unieke Caterer vindt zijn weg 
Nieuwko Friesland Campina maakte de afgelopen weken de keuze voor de Caterer van Meal Company. Deze unieke oplossing van Nederlandse makelij geeft hen de mogelijkheid 24/7 onbemand een goed cateringassortiment aan te bieden aan medewerkers en bezoekers. Kleine organisaties kiezen voor de Caterer, veelal ter vervanging van hun bestaande bemande catering, grote organisaties kiezen voornamelijk voor de Caterer ter aanvulling van bestaande bedrijfsrestaurantvoorzieningen.

De nieuwe klant wenst de bestaande dienstverlening naar medewerkers en bezoekers uit te breiden in aanvulling op de aanwezige bemande catering. Zij gaan gebruik maken van de Caterer, dé oplossing waarbij 24/7 een uitgebreid cateringassortiment ter beschikking staat.
De Caterer is een uitstekende aanvulling op de huidige dienstverlening om kleine locaties of grotere locaties 24/7 te ondersteunen met een gezond cateringaanbod, altijd en snel beschikbaar.